יש איזה שהם אבחנות לפי דבריי??

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/04/2013 | 13:36 | מאת: v

זה התחיל בשבועיים של סחרחורות ובחילות בזמן נסיעה,הייתי מרותק למיטה קרוב לשבוע וחצי חולשה וכאבי ראש שורפים..אחרי השבוע וחצי התחיל לי זרמים מאוד מאוד כואבים בצוואר עד רמה ששמתי סד לצוואר מהכאבים(התחיל גם שיעול יבש ונזלת מימית שעד היום אצלי בצירוף עיטושים קרוב לשלוש שבועות). זה פסק ואחרי שהלכתי לבדיקת האימאג'י שיצאה תקינה ביקרתי בבית החולים כי לא הרגשתי טוב ולאחר בדיקות של נוירולוג הם קבעו כי יש לי סוג של מחלה ויראלית ללא חשד למחלת הנשיקה שעלתה בהתחלה. נרגעתי לכמה ימים ואז התחיל לי קפיצות שרירים בכל הגוף:ישבן ידיים כתםיים בדגש רציני על רגל ימין כולל הירדמויות בלילה של הידיים(כפות וגם זרוע)עד היום אני סובל מקפיצות שרירים במנוחה. רציתי לשאול: האם יש קשר מסוים בין סוג של מחלה ויראלית שעדיין לא עברה (נשאר לי קוצר נשימה שיעול טורדני,חולשה לפעמים שאני יורד במדרגות הרגליים כאילו ננעלות מהחולשה..ונזלת מימיית) לבין כל הסימנים העיצביים שתוקפים אותי??..האורטופד שביקרתי אצלו אמר שהוא חושב שכל התופעות שאני חווה הם כתוצאה מהמחלה הויראלית..קפיצות שריר?הירדמות של הידיים? הייתכן? תודה רבה רבה (אגב יש לי מחסור בויטמין די)

ליתר ביטחון הייתי עושה צילום חזה ובדיקת אלקטרוליטים בדם אם תוך שבו עלא עובר אז יהיה צורך בבירור נוירולוגי מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

09/04/2013 | 10:36 | מאת: ל-V

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית