עצירות כרונית וגזים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/04/2013 | 21:55 | מאת: נטע

אני בת 37, סובלת מעצירות כרונית מאז שאני זוכרת את עצמי... לרוב הדבר מתבטא ביציאות קשות, אם כי בדר"כ יש יציאות כל יום. בשבוע האחרון ובייחוד בימים האחרונים המצב החמיר, היה יום שלא היו יציאות בכלל וביתר הימים פחות יציאות מבדר"כ ושוב כאמור יציאות קשות. התזונה שלי היא טבעונית, משתדלת להעשיר את התזונה בסיבים (דגנים מלאים, ירקות, קטניות וכו') וכן עושה פעילות גופנית כמעט על בסיס יומיומי. הפעילות לעיתים מקלה אך לא תמיד. השאלה שלי היא ממה מומלץ להמנע בתזונה, במצב של עצירות והאם יש פתרון טבעי שעשוי לעזור לפתור את הבעיה?

להרבות בפירות בירקות בשתיה מיץ שזיפים פעילות גופנית יש גם מוצרים טבעיים כמו בנפייבר נורמלקס מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית