תוסף להורדת רמות סוכר גיממננה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/04/2013 | 19:10 | מאת: lili

שלום וברכה רמות סוכר בבוקר לאחר 8 שעות צום בסביבות 125 סוכר מסוכרר 6.4 לקחתי תוספים חילבה כרום ופעילות גופנית בהתאם ליכולת סוכר ירד ל110 יש לי עודף משקל גדול של 15 קג גילי 59 אני לוקחת אוקסאר לחץ דם קרסטור לשומנים ברצוני לקחת התוסף גימנמנה שלפי הפרסום אמור גם להוריד רמות סוכר וגם לאזן האם יש בעיה עם התרופות דלעיל סליחה על האריכות שאלה נוספת איך אפשר להגיע אליך לייעוץ פרטי אני מאד מעונית להוריד במשקל תודה רבה מראש על הסבלנות

אין בעיה עם גמנמה תורים אליי דרך 0547508688 זה אם אתה לא מבוטח במכבי מבוטחי מכבי לא רואה באופן פרטי אלא בקופה עצמה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית