כאב פתאומי בצד שמאל מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/03/2013 | 13:50 | מאת: אינגה

שלום, אני בת 26 חצי שנה לאחר לידה (לא יודעת עם זה קשור) אתמול התעוררתי פתאומי מכאב דוקר וחזק בצד שמאל מתחת לצלעות עד כדי כך שהיה קשה לנשום. אך שהוא הצלחתי אחרי שעה להירדם חשבתי זה יעבור בבוקר, אבל בבוקר תקירות שהיו עברו והכאב נשאר עם ליווי בזה שקצת קשה לנשום (כשאני מנסה לקחת נשימה עמוקה הכאב מתגבר). אני לא יודעת מי מה זה נובע והאם אני צריכה לפנות למוקד?

מתיאורך זה נשמע כמו כאב שרירי כדאי לנסות כדור כמו מוסקול/אסיבל/ארקוקסיה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית