חום עולה ויורד במהלך היום

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

27/01/2013 | 19:15 | מאת: דורי

שלום רב דוקטור כבר כשבוע אני מרגישה לא טוב, במהלך היום עולה לי החום ל37.7, בזמן זה אני חלשה, כואב לי הגוף, הנגיעה בעור ממש לא נעימה, קר לי, בקיצור כל סימני החום העולה. בשעות הערב החום הזה יורד בקצת ושוב עולה, בסה"כ נע סביב 37.4 - 37.7. כמו כן יש לי שיעול יבש, עם ממש קצת ליחה, כשארית מהתקררות שהייתה לפני כשבועיים, אין נזלת. השיעול יבש, מגרה את הגרון ולכן אני כל הזמן משתעלת. בלילה אין שיעול. לקראת הלילה החום יורד, בבוקר אני קמה ללא חום. הרופא נתן בדיקות דם כולל וירוסים, וכן צילום חזה, שתוצאותיו טרם הגיעו. רציתי לשאול עד כמה התסמינים נשמעים מטרידים, על מה התסמינים יכולים להעיד אני מטבעי מאוד מודאגת ונכנסת לפאניקה עמוקה מאוד עם התקפי חרדה, במיוחד לאור כל מה שכתוב באינטרנט, מה שברור שהחום הכנראה הסובפיברלי הזה בכל זאת מעיד על תהליכים לא טובים בגוף. אני אשמח לקבל את דעתך המקצועית לגבי מצבי הפיסי (ולא הנפשי :) ) תודה מראש

למען השקט הנפשי תעשי צילום חזה וספירת דם ותפקודי כבד מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית