חולשה וכאבי ראש שמתמשכים....

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/01/2013 | 16:49 | מאת: יונית

שלום רב, בני חייל, סובל מזה 3 שבועות מתחושה כללית רעה, חלושה, אבי ראש, דפיקות לב לפרקים, כאבים באזור הצלעות ( צד שמאל - קדמי - מתחת ללב). בדיקות רגילות שעשה לא העלו דבר. כך גם א.ק.ג. בדיקה נוירולוגית ומחלת הנשיקה. הוא חלש, חוור לפרקים, ואף מאבד ריכוז. כל אלה רחוקים ממנו. תופעות מהן אף פעם לא סבל. אנו חסרי אונים. לא יודעים מה יש לו, מפקפקים בהבחנה: קרוב לודאי שזו מחלה וירלית..." חוששים מאבחון שגוי או העדר אבחון. ובעיקר מכיוון שזה צבא, חשים שהוא לא ממש מטופל. מבקשת עיצה. מה לעשות ? באילו כיוונים כדאי לבדוק ? מה זה יכול להיות מלבד "מחלה וירלית" והאם הוא מנוחה הכרחית לריפוי- במידה וזו מחלה וירלית ? תודה רבה, יונית

כדאי להשלים בירור עם אקו לב צילום בית חזה תפקודי בלוטת תריס מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית