ברונכיט עם אנטיביוטיקה - סיכון הדבקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/01/2013 | 23:12 | מאת: נירית

שלום! אובחנתי ע"י הרופא כסובלת מברונכיט וויראלית (לאחר בדיקות דם, צילום חזה, משטח גרון). קיבלתי מהרופא אנטיביוטיקה (זטו ל-6 ימים). עד מתי אפשר להידבק ממני במחלה?

אתה לוקח זטו כדור ביום ? אני נותן 2 כדורים בייחד 3 ימים וזהו כנראה גישה שונה אין לזה תשובה ברורה כיוון שנראה שהאנטיביוטיקה שלך ניתנה ליתר ביטחון ומאוד יכול להיות שהמחלה ויראלית ואז אתה מדביק עד שתבריא מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית