צמחונות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/12/2012 | 10:52 | מאת: סיגלית

שלום רב, אני בת 63, לא מתלהבת ממאכלי בשר אבל אוכלת. בעיקר עוף ולפעמים בשר בקר וכן קצת דגים. אני רוצה להפסיק לאכול בשר ועוף (למעט דגים). ממה עלי לחשוש עם תזונה כזו? האם יש מאכלים שמסוגלים לאזן א החוסר באכילת בשר?

ליטול כדורי בי 12 לדאוג לצריכת ברזל מהצומח כמו מקטניות לדאוג לחלבון- שילוב קטניה ודגן ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית דף פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית