ירידה לא מוסברת במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/11/2012 | 17:20 | מאת: דודו

שלום רב... אני בן 34, בריא בדרך כלל. מבנה גוף רזה.. בתקופה האחרונה שמתי לב כי כל חודש אני יורד במשקל במקום לעלות. אני אוכל טוב והרבה ותזונה טובה, היציאות שלי כרגיל. בדיקות דם תקינות חוץ מסוכר קצת גבוה העומד על 115. הרופאה שלי לא יודעת להסביר את הירידה במשקל שלי ואני אובד עיצות? מה יכולה להיות הסיבה? אילו בדיקות עוד ניתן לעשות? שמעתי על צליאק- אולי זה מה שיש לי? תודה על העזרה....

איני יודע מה בדקת אבל יש הרבה דברים לבדוק ספירת דם תפקודי תריס שקיעת דם צליאק צילום בית חזה אולטרסואנ בטן בדיקת דם סמוי בצואה דיכאון ומזה להמשיך ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

02/12/2012 | 10:36 | מאת: דודו

תודה על התגובה... האם יש קשר לגובה כמות הסוכר שקיים אצלי? תודה

כדי לענות כדאי לעשות העמסת סוכר ובדיקות HBA1C התשובה היא כן אם יש סוכרת משמעותית לא כלכך אם יש טרום סוכרת

04/12/2012 | 23:36 | מאת: מזהמשנה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית