טעם מר ולא טוב בפה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/11/2012 | 09:49 | מאת: אלין

שלום רב, אני בחורה בת 32 שנמצאת בתחילת הריון ראשון (שבוע 5) ויש לי כבר קרוב לשבועיים תחושה של טעם מר ולא טוב בפה. התחושה מלווה בהרגשה של חוסר תאבון לפעמים,ושאני שותה נס קפה יש לי טעם מר בפה. לפי מה שראיתי בפה הלשון שלי בפנים צהובה ולבנה. בנוסף ברצוני לציין שזה לא מכדורי הפרנטאל שאני לוקחת כי התופעה היתה עוד לפני שלקחתי את הכדורים. רופא נשים שלח אותי לרופא פה ולסת אך התור עוד שבועיים ובנתיים אני סובלת מאוד. רציתי לשאול האם זאת תופעה נפוצה בהריון? ממה זה יכול להיות? ומה מקל והפתרון לתופעה ? תודה רבה, אלין

יכול לנבוע מאכילת צנוברים יכול לנבוע מרפלוקס אולי מערכי סוכר גבוהים נסי בפורום גניקולוגי לשאול גם ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית