איסוף שתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/11/2012 | 18:08 | מאת: גל

בן 39 בריא בדרך כלל חוץ מלחץ דם וכולסטרול וקצת חלבון בשתן120 ביממה נמצא בטווח אך גבוה. בשתי איסופי שתן על רקע לחץ דם נמצא 85 ו 91 נוירואפניפרין בשתן (במעבדה במכבי). מה זה אומר? האם עלי לבצע בדיקות נוספות? תודה

אני מניח שיש רופא ששלח אותך לבדיקת איסוף שתן הוא מנסה לבדוק אם מקור הלחץ דם שלך הוא שניוני ולא ראשוני זאת אומרת שנובע מפתולוגיה אחרת במקרה הזה מגידול של האדרנל עליך לחזור אליו ועל סמך האיסוף שתן ובדיקות נוספות ייחפש האם יש אכן מקור שניוני נדיר או שזה יתר לחץ דם ראשוני ללא סיבה כמו רוב האוכלוסיה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית