פעימות לב חזקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

20/10/2012 | 18:47 | מאת: גילה

שלום, אני בת 32 בריאה בדר"כ. לא נוטלת תרופות מלבד זריקת אוביטרל פעם בחודש (מזה 3 חודשים). בשבועיים האחרונים אני מרגישה את הלב שלי פועם בחוזקה בזמן מנוחה. יש לציין שאין תופעות נלוות לתחושה זו וכי אני מרגישה טוב. אבל פעימות הלב מורגשות וזה מדאיג. מה זה יכול להיות? תודה

כדאי לבצע אקג ולשקול גם הולטר אקג כדי לראות את אופי הפעימות שגורמות לך להרגשה זו ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית