חלומות ושיניים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/04/2011 | 00:06 | מאת: אני

שלום יש לי חלומות חוזרים של שיניים נושרות או כואבות. לפעמים אני יוצרת איכשהו ואקום בפה ומתעוררת עם כאב חזק ולחץ בשיניים ופעם בן זוג שלי העיר לי (והעיר אותי) שהוא שומע שאני חורקת אותם. אני לא יודעת מה גורר מה, וממה זה נובע, והאם זה בהכרח נובע ממשהו נפשי/פסיכולוגי או שזה סתם הרגל מגונה? חשוב לי לציין שאני לא טיפוס לחוץ בכלל ואפילו די ההיפך...מה זה? ואיך מפסיקים את זה? תודה מראש:)

חלומות על נשירת שיניים הם סוג של חלומות חרדה, והינם נפוצים מאוד.מבחינה פסיכולוגית נוטים לראות אותם כמטפורה לנושאים מעוררי חרדה. אבל זה לא קשור לחריקת שיניים בפועל, שיכולה לנבוע מסיבות שונות כולל נטילת תרופות. בנושא זה לרוב רצוי להתייעץ עם רופא שיניים שיבדוק אם יש שחיקה. אבל זה לא קשור לחלומות.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה