חלמתי חלום והתעוררתי נסערת ובוכייה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/12/2016 | 20:38 | מאת: שרינה

שלום רב עליי לציין שאני בזוגיות 13 שנה וחצי ובתקופה האחרונה אני התעוררתי והחלטתי שאני לא מוכנה להמשיך במצב הקיים ואני רוצה "זוגיות במתכונת חדש\ הטוב ישאר -ויש הרבה ממנו, והפחות טוב ישתפר" זה הלוגו החדש שלי . חלמתי חלום שאני באוטובוס , לא יודעת באיזה קו ולאן נסעתי, אך הפרט היחידי שזכרתי שזה היה בירושלים.נוסעת לבד ואז יורדת מהאוטובוס ומגלה שהשארתי את התיק האישי שלי עם המפתחות לבית לאוטו הפלאפון וכמובן הארנק. הולכת ברחוב ולא יודעת לאן לטלפן לאין לי משפחה {יש אבל אני לא מעונינת בקשר איתה]רק מזיקה לי ומחזירה אותי למקום האפל שהייתי בו} נגשתי לנהג אין לי ארנק ,ורציתי לשאול אותו איזה קו זה ואיפה אנחנו אבל בתור נהג ישב ילד. ירדתי מהאוטובוס והתחלתי ללכת בהרגשת חוסר אונים.ללא ארנק כסף ופלאפון עם כל הטלפונים שלי ולא ידעתי מה יהיה..הלכתי והגעתי לבית קפה וראיתי גבר בגילי לערך, חשבתי אולי אשב לידו ואוכל אולי לשתות קפה או לאכול, כי הייתי מורעבת ואז הגיעה אישה והתישבה, כל כך הצטערתי והמשכתי הלאה בדרכי ואז הגעתי והיה מחזמר ברחוב שהופיע שחקן ונינט.,זה מה שאני זוכרת.ואז התעוררתי בבהלה , נסערת והתחלתי לבכות. אנא עזרו לי לפענח את החלום בכבוד רב בתודה מראש שרינה

חלומות לעיתים קרובות מבטאים חרדה והתלבטויות. לעיתים קרובות יש הרבה פספוסים ותקלות שמבטאים את החששות. כנראה החלום נובע מתוך כך שאת בשלב של מתח והתלבטות. מעניין שאת מדגישה בתחילת החלום את היותך לבד. בברכה דר רז אבן

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה