שיתוק שינה זה שדים ורוחות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/11/2016 | 23:36 | מאת: אבי

ד"ר רז אבן סליחה על המילה אבל אתה אין לך בכלל מושג בשיתוק שינה וסיוטים ראיתי מישהי כתבה לך שהיה לה שיתוק שינה וראתה ישיות ודמויות ואמרת שזה לא שדים ורוחות כאילו הייתה ממש בטוח בזה.... ואפילו לא נתת לה פתרון, לא מבין איך אתה דוקטור אז בואו אני יגיד לך שתלמד משו ל10 שנים הבאות... שיתוק שינה קשור לשדים ורוחות לפני חצי שנה לא המזוזות היו פסולות וסבלתי מי שיתוק שינה וראיתי ישיות מפחידות והיה מדובר בשדים ורוחות .... דפיקות על הקיר, לחישות, צעדים בלילה, ועוד ועוד הכול נעלם מאז שהחלפנו מזוזה... ועשינו חנוכה בית וקטורת בכור אז בבקשה ממך תפסיק לבלבל את המוח לאנשים פה, ותן להם פתרון, ואל תשחק איתם אתה מזכיר לי את הרופאים שנותנים כדורי אקמול לאנשים חולים במקום לתת להם קאנביס שיהיה לך לילה טוב .

אכן יש תפיסה עממית כזאת. אך איננה מדעית. בברכה דר רז אבן

08/07/2017 | 13:28 | מאת: מאיה

האמת שגם לי יש את זה.. אבל למען האמת בדיוק קראתי על זה ומוסבר שם שאנשים שונים חווים דברים שונים במהלך השיתוק שינה שלמעשה אורך כמה שניות או כדקה למרות שזה נראה יותר. חלק מרגישים כאילו מישהו חושב להם על החזה ומקשה על הנשימה. חלק שומעים דברים מפחידים, זה בעצם לדעתי התת מודע שלנו או משהו כזה..פעם היו מאמינים שיש שדים שמונים ממך להתעורר. כשהאמת היא שזה פשוט שהמוח מתעורר לפני הגוף. אני כן מאמינה ברוחות וכל מיני מפני שהיו לי כמה מקרים בלתי מוסברים בעליל. אבל בעניין הזה זה פיזי לחלוטין..וקצת המוח שמתעתע בנו..הרי אנחנו בלחץ מטורף כשזה קורה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה