חלום מורכב ומטריד על מעבר בית

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

15/09/2016 | 22:39 | מאת: טליה

שלום רב חלמתי שאני נאלצת לעבור בית מסיבה לא מובנת . המעבר הוא מבית גדול ויפה (הבית האמתי שלי) לדירת מרתף חשוכה בבניין רכבת ישן ומתפורר. המעבר מתבצע בלילה , בחשיכה. מסביב לבית מסתובבים אנשים , דיירים , אחד מהם אני להפתעתי מזהה . זה עובד בכיר של החברה בה אני עובדת במציאות, איש חביב שאין לי במציאות שום קשר מיוחד איתו. הוא מושם מה נראה שמח ומנסה לעודד אותי. אני לא רוצה לעבור לבית הזה וחשה צער אך מסיבה לא ברורה אני חייבת לעשות זאת . אני נכנסת לדירת מרתף שהיא ריקה למעט מקרר קטן וישן. אני פותחת פריזר ומראה אותו לבעלי תוך כדי שאני תוהה איך נוכל להכניס לפריזר כל כך קטן את כל האוכל שיש לנו בבית הגדול שלנו . אחר כך אני רואה את עצמי חוזרת לבית הקודם שלי (הגדול והיפה )במטרה להעביר מוצרי מזון לבית החדש שלנו , אך משום מה אני מוצאת את עצמי בחדר האמבטיה מתקלחת. חדר האמבטיה פתאום נהיה חשוך ומוזנח, קירות מקולפים והכול ישן ומתפורר. אני מתקלחת ופתאום האמבטיה הופכת להיות עקומה ונוטה לצד ואז היא רועדת עד שנפער סדק בין האמבטיה ורצפה ומשם מזנקות 2 חולדות ענקיות ושמנות. אני רואה את בעלי תופס אחת החולדות ומנסה לדחוף אותה בחזרה לתוך החור שנפער . ואז נפער חור ענק בקיר וממנו מזנקים 3 בעלי חיים שדומים חלקית לכלבים וחלקית לטיגרסים. שניהם מהם מתנפלים עלי ונוגסים ביד ימין שלי. אני רוצה לקרוא לבעלי , אך לא מסוגלת . אני לא מרגישה כאב ,רק תחושה שאני לכודה . ברגע הזה אני התעוררתי . התחושה הדומיננטית אחרי התעוררות הייתה צער ועצבות . החלום הותיר בי רושם עז וללא ספק בא להעביר מסר . בבקשה עזרתכם .

טליה, שלום רב אכן חלום סוער ומורכב. אך לפני שנתייחס אנחנו, מה כוונתך כשאת כותבת "ללא ספק בא להעביר מסר"? בברכה ד"ר רז אבן

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה