חלום מטריד של אמי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/08/2015 | 18:52 | מאת: אנה מ

הכלבה שלנו נפטרה לפי כשבועיים, אמא שלי הייתה מאוד מחוברת אליה והיא הייתה ישנה איתה במיטה. היום אמא שלי חלמה שהיא הייתה עם אחותי בבית ולפתע היא הרגישה שהכלבה שלי קופצת על המיטה שלה, ואמא שלי החזיקה ברגלה הקדמית של הכלבה. אמא שלי מאוד שמחה והיא אמרה לאחותי אבל אחותי לא ראתה כלום. אחר כך אחותי הלכה ואז שוב אמא שלי הרגישה שהכלבה קפצה על המיטה ונשכבה ליד הראש שלי, פתאום הכלבה הפכה לידיים של אישה, ידיים מאוד רזות רק עור ועצמות. הידיים תפסו את אמא שלי חזק בעורף והיא הרגישה שהן עויינות ומנסות למצוץ ממנה משהו. היא ניסתה להשתחרר מהן אבל לא הצליחה וגם ניסתה לנשוך אותן אך נשכה רק אוויר. היא לא הצליחה להשתחרר מהידיים והתעוררה בבהלה. האם תוכלו בבקשה לומר לי מה זה אומר?

01/08/2015 | 19:46 | מאת: אלי אבידר

היי. לא ניתן במסגרת פורום זה להתייחס לחלומות של מי שאינו הפונה בעצמו. שנית החלום מורכב מאד ויש צורך לפנות לעזרה של איש מקצוע. צר לי שלא יכולתי לסייע. אלי

02/08/2015 | 02:17 | מאת: אנה מ

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה