חלום מעורר בחילה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/06/2015 | 15:26 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 40+נשואה עם ילדים. לאחרונה מתמודדת עם משהו שעברתי והריח שלו..מנסה להתמודד עם חרדה מריח מסויים...אולי קשור לחלום, אבל הריח שונה מאוד...גם ריח רע אבל לא מעורר בחילה. חלמתי שהייתה איזו הפצצה (כמו הפצצה רגעינית)ליד מכללה שלמדתי בה ויצאתי החוצה עם עוד שתי חברות,עם התיקים על הגב, עברנו דרך הבתים הכל היה הרוס, אנשים מתים ריח נוראי וקיבלתי בחילה כאילו ריח ביוב...ביקשו מאיתנו לדווח מה ראינו ונכנסנו למכונית של שרה חשובה שלקחה אותנו משם ואמרה שנסתיר את מה שקרה באמת. התעוררתי בתחושה של בחילה נוראית. תודה מיכל

22/06/2015 | 15:28 | מאת: מיכל

עוד דבר ששכחתי לציין שהרחוב היה שחור לבן ובמקום שיצאנו מהרחוב היה צבעוני וגם אני וחברותיי בצבעים רגילים...כאילו לא פגע בנו..

שלום לך מיכל, אני מאוד נוטה להסכים עם הקישור שאת עושה בין מה שהינך מתמודדת איתו לבין החלום. בשניהם מופיע ריח רע. נראה לי שכדאי לסמן שני דברים מרכזיים , האחד אמביוולנציה כלפי הריח, או מקור הריח ,עד כמה מותר להתבונן ולהכיר בו, האם קיימת אשמה?..הדבר השני מכוון לכך שהדברים אינם שחור ולבן וכדאי לראות גוונים נוספים שקיימים. בברכה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה