מספר חלומות בלילה אחד

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/03/2015 | 11:49 | מאת: מירב

היי כולם, אשמח לעזרה. חלמתי 2 חלומות היום: 1. חלמתי שאני נמצאת בחילופי יריות בין 3 אנשים כאשר אחד היורים מנסה להציל אותי. אני לוקחת את האקדח ומנסה לפגוע כאשר אני מרגישה מטושטשת. אני מצליחה לפגוע. ושני היורים יוצאים החוצה להמשך הקרב ואחד נשאר איתי ומרגיע אות. 2. אני ישנה וקמה בחדר הרוס ופתוח . כאשר אני על המיטה מסתכלת לתקרה , רואה חור בתקרה ודרך החור נתגלה ציורי ילדים על הקיר. בחור יש חתיכת בטון שמתנדנדת הלוך ושוב ואני מפחדת שתיפול אליי. אני קמה ורואה עוד אנשים בבית, חביבים ונחמדים. אני נכנסת לשירותים והוא זוועתי אך נקי. מוזר! למישהו יש רעיון מה זה אומר?

24/03/2015 | 12:14 | מאת: אלי אבידר

לגבי החלומות האחרונים. השני הוא תוצאת הראשון או קשור אליו.מדובר בקונפליקט הקשר להבעת תוקפנות והחשש מתוצאותיה

24/03/2015 | 14:25 | מאת: מירב

תודה רבה על התשובה אך אם תוכל לפרט מה ציורי הקיר של הילדים מביע. לא כלכך הבנתי את ההקשר לתוקפנות. תודה (:

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה