בכי מתוך שינה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/01/2015 | 02:07 | מאת: נעמה לוי

שלום אני אמא לשלוש בנות קטנות . הגדולה בת 4 ושמונה חודשים והאמצעית בת שנתיים בעוד חודשיים בעז"ה ולתינוקת ימלאו חודש הבא בעז"ה שנה .. הסיפור ילדה הגדולה שלי לומדת בחינוך מיוחד עקב טעות בחיסון יש פער בהשלמת ההתפתחות . ואני רוצה לדעת אם זה קשור לגן. הילדה עם עייניים עצומוות ובוכה בכי היסטירי שניראה לי כמו לילה סיוטי או חלוצם מפחיד כי היא צאד טוהבת ללכת לגן . בשבילה לא ללכת לגן זה ממש עונש . ואני רוצה לדעת אם יש פיתרון ומהו . הנייד של בעלי 0545697373...והיא מאד קשורה לבעלי

06/01/2015 | 08:33 | מאת: אלי אבידר

שלום. מדובר בתופעה נורמטיבית המעידה כי המערכת הנאורולוגית הולכת ומבשילה. כמו כן תתכן תגובה לצורת השינה ואולי ביטוי לעצמאות.לדעתי אין מקום לדאגה אך את יכולה לפנות לרופא הילדים ולהיוועץ עימו. מאחל לילי מנוחה

06/01/2015 | 11:58 | מאת: אלי אבידר

לנעמה שלום. אני מבין שאת מאד לחוצה. בכי מתוך שינה הוא תופעה שיכולה להיות רגילה ולא קשורה להליכה לגן או לרקע שסיפקת. יתכן שהיא מבטאת קושי. אני מציע לפנות לגננת בגן המיוחד ולמעטפת היעוצית שלו [יועצת פסיכולוגית עובדת סוציאלית] ולשתף אותן במצבה של הילדה.אפשר גם לפנות למכון התפתחות הילד שאבחן ומבצע מעקב. דרוש רקע התפתחותי שלם ודוחות מבעלי מקצע כדי בעלי מקצע יוכלו לתת מענה מתאים . לצערי לא נוכל לתת מענה כזה במסגרת המצומצמת של פורום חלומות. מחוץ לכך אני סבור שאולי בעלך ואת כדאי שתגשו גם להדרכה הורית. בברכה ומצטער שלא יכולתי לסייע יותר.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה