חלום על חטיפת בני

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/12/2014 | 05:45 | מאת: מיה

חלמתי שאני מביאה את בני שהוא בן תשע וחצי במציאות למין משרד אפלולי כזה ,שיש בו עוד תינוקות שישנים בעגלות.בעל המקום הוא איש שנראה קצת מאפיונר.אני שמה את בני בעגלה ,משכיבה אותו לישון.והולכת .כשאני חוזרת אני רואה מספר עגלות דומות לעגלות שלו לידו.כשאני מסתכלת בעגלה,אני רואה שהעגלה ריקה.אני פונה אל האיש ושואלת אותו.איפה הבן שלי?הוא בקושי עונה אבל אומר שהוא לא יודע ושואל אם חיפשתי בעגלה אחרת.אני נלחצת ומתחילה לבכות ולצרוח איפה הבן שלי.איפה הבן שלי.תחזיר לי את הילד שלי המתוק.אני חייבת לציין שהחלום היה עד עכשיו בשבילי כאמיתי.ואני ממש נסערת בעקבות זאת.אני מחפשת בכל העגלות ולא מוצאת אותו.אז אני מתחילה להתחנן.תחזיר לי את הילד המתוק שלי.תחזיר לי בבקשה.אני מתחננת.אני אומרת לו שאני אתלונן במשטרה ובכל מקום ואעשה רעש תקשורתי.אני מרימה טלפון למישהי שהיא נמצאת באיזשהו בית בושת אני מתחננת אליה שתחזיר לי אותו.והיא אומרת שהיא תנסה לעזור.אבל הפנים שלה אני רואה שזה לא ממש בטוח שיקרה.אני מנסה לשחד את האיש שאתן לו מיד עשרים אלף דולר.כל החלום זה צער עמוק ובכי עצום וגעגועים לבני הקטן.התעוררתי בבכי רציני ולא יכלתי להירגע בעקבות החלום.

28/12/2014 | 13:08 | מאת: אלי אבידר

שלום לך.חלומות על אובדן ילדים הם אוניברסליים ומייצגים חרדות הור בקשר לילדו. אפשרות אחרת לפירוש היא הילדה הקטנה בתוכך המאוכזבת מיחס של גורמים האמורים לתת מענה ובטחון. במקום זה הם אדישים( משטרה )או עסוקים בצרכים לא לגיטימיים( בית בשת ).נראה שאת יכולה ללמוד מהחלום לסמוך על החלקים הבוגרים בתוכך.לזנוח גורמים שהכזיבו ולחפש מקור לבטחון במקומות חדשים. במידה והסיוטים יחזרו או שאת עדיין מבוהלת מסיפור החטיפה-שקלי לפנות ליעוץ

30/12/2014 | 11:40 | מאת: מיה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה