חלומות על נסיעה ברכב..

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/12/2014 | 23:59 | מאת: אני

לא זוכרת חלומות בכלל מעטים הם אלה שאני זוכרת והם כאלה שאני מתעוררת בבהלה ..רובם קשורים לנסיעה ולרכב..הנה אחד לדוגמא באוטו נראה כמו מיניבוס הנהג לא יודע לאן לסוע לא מכיר את הדרך טועה בהרים בשבילים צרים . אני עם הבן שלי באוטו מחפשת את הדרך בוויז גם זה לא מדוייק ונכון ...אני מנסה לקום אבל המכנסים ירדו לי ורואים לי את הכל מרימה וגוררת את עצמי לוקחת את הילד והחוצה ...ואז אני נוהגת אבל לרכב שלי עושה לי בעיות ניתקע ואז הבן אוכל עוגה שהכנתי אבל רק את הקרם ..וחייבת להגיע עם האוטו למוסך. חלום אחד ממש מוזר אני נוסעת ממרחק זה כבר חלמתי הרבה פעמים שאני מגיעה ממקום רחוק ...ועצרתי להגיד שלום לאיזה זקנה שגרה בבבית מלא עצים מן חור . עצרתי את האוטו מעבר לכביש ואני יוצאת אני רואה שהאוטו שרוט ופתאום לא יודעת לאן נעלמתי וחזרתי והאוטו בתעלה עם מים מישהו זרק את האוטו לתעלה . ואני חושבת שצריך לצלצל להזעיק עזרה .

שלום לך, בהעדר אינפורמציה עליך, ניתן להצביע על כיוון כללי בחלום, כיוון שמצביע על תחושה עמוקה של איבוד שליטה.נהיגה באוטו לרוב קשורה לשליטה בחיים, לנהיגה שלך את חייך. גם החלום השני מצביע על כיוון דומה.כל טוב, אורית

18/12/2014 | 20:50 | מאת: אני

אני בת חמישים וחמש נשואה ילדים גדולים . נפגעת גילוי עריות מגיל ארבע הפרעה דיסוציאטיבית . האמת שמנסה להבין האם יש בחלומות האלה אלמנט של שיחזור ...אני מתעוררת מהם בקפיצה ומסוייטת ומתנתקת כמה ימים אחרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה