פסיכולוג

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/12/2014 | 20:00 | מאת: עזרה

אני מתנצלת מראש שאני מנצלת את המעמד אני זקוקה לפסיכולוג התפתחותי המתמחה בילדים בגילאי 3-4 (הגננת המליצה לפנות) ואני לא מכירה ולא רוצה לפנות לסתם פסיכולוג מגוגל, רציתי לשאול אם הנכם יכולים להמליץ על פסיכולוג התפתחותי? תודה וסליחה

שלום לך, זה אומנם לא הפורום המתאים, אך יעזור אם תצייני מאיזה אזור אתם

15/12/2014 | 09:23 | מאת: אלי אבידר

אני מציע לפנות לרופא הילדים או לטיפת חלב ולבקש הפנייה למכון התפתחות הילד של הקופה. לכל קופות החולים יש רשת של מכונים מצויינים להתפתחות הילד בהן יש צווות רב מקצועי[כולל פסיכולוג התפתחותי] הנותן תמונה רחבה יותר מאשר פסיכולוג העובד בנפרד. יש גם מכון וותיק ורב מוניטין בבית החולים שיבא/תל השומר.אלי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה