כל שישי בערב בשעה 1:00 בלילה אני חולמת סיוט

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/04/2012 | 13:49 | מאת: נופר

שלום, בכל יום שישי בערב,בתפר שבין שישי ושבת בשעה 1 בלילה אני חולמת סיוט. תמיד זה סיוט כזה שנחלם במשך מספר דקות ואני תמיד מתעוררת אחריו. סדרה זו של סיוטים חוזרת על עצמה במשך מספר חודשים. כל פעם סיוט חדש שגורם לי להתעורר. בשביל לנסות לשנות את ההולך להגיע אני מנסה לשכנע את עצמי לפני השינה שהפעם יהיה בסדר ואני לא אחלום חלום מפחיד, אבל אני כל פעם מתבדת מחדש וקמה בבהלה באזור ה1:07 דקות או 1:15.... הלוואי והייתי יודעת מאיפה זה מגיע... ד?א,אני בת 23, רווקה וחיה עם ההורים. אשמח לעזרה.

נופר, שלום רב אני מבין שכל סיוט חוזר על עצמו במשך עמה חודשים, ואז מתחלף לסיוט אחר? האם תוכלי קצת לפרט איזה תכנים עולים בסיוטים? בברכה ד"ר רז אבן

29/04/2012 | 00:18 | מאת: נופר

שלום ותודה על המענה המהיר, החלומות חוזרים על עצמם מבחינת השעה המדוייקת ולא מבחינת התכנים... תמיד ב1 בלילה ותמיד בצורת סיוט שגורם לי להתעורר ממנו בבהלה. אני לא זוכרת בדיוק את הסיוטים אבל בחלקם היה מדובר בסכין,דם,רצח,אונס... תודה לאל,בחיים שלי לא נוכחתי בסיטואציות כאלה,אבל משום מה כנראה שהמוח שלי חושב שכן.. אשמח למענה :)

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה