תמונה וחלום שראיתי באינטרנט

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/12/2020 | 20:41 | מאת: שואלת

שלום.אני בת.נשואה באושר ונהנת עם בעלי .בשנות העשרים המוקדמות נכנסתי בטעות לאתר פורנוגרפי,בכלל רציתי לראות משהו אחר. וישר יצאתי לאחר מכן. אמרתי נכנס שוב נראה אם זה עושה לי משהו.או מסקרן .ויש קפץ לי תמונה של אישה ערומה. והרגשתי משהו באיבר. השאלה האם זה עוררות מינית או לחץ וחרדה? איך מבדילים? אחרי כמה שבועות אני חולמת חלום שמישהי נוגעת בי ופעמיים חלמתי את זה וקמתי מאוד מגורה! איך זה יכול להיות? האם חלום זה אומר שאני ארגיש מגורה גם במציאות?? יש לציין שמשני המקרים האלו שראיתי תמונה וחלמתי חלום. אני מפקפקת במיניות שלי.. כבר כמה זמן ככה.. ועכשיו מתחיל לי מלא מחשבות שהן מחשבות על האם אני לסבית/ האם פגעתי במישהו או תקפתי מינית או כל דבר אחר כל אדם שאני רואה ברחוב בן בת. אני בודקת האם אני נמשכת .. ככה זה כל היום.. אשמח לעצה תודה

שלום לך, מן הדברים שכתבת, נראה שאת מוטרדת באשר לזהות המינית שלך, ושואלת את עצמך במציאות, גם ללא קשר לפשר החלומות שחלמת, האם את לסבית והאם פגעת במישהו מינית. אלו שאלות חשובות שנכון לדעתי לברר אותן במסגרת של טיפול נפשי, וזאת כדי לאפשר לך לקבל את עצמך, כפי שהינך. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה