חלמתי חלום שאני חולה עם אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/12/2020 | 07:52 | מאת: חלום על לב

חלמתי שעשיתי בדיקה מסוימת ואז אני לוקחת את הבדיקה ונוסעת ברכב הישן שהיה לי לאיזה עורכת דין במין חניון מוזר. ואני מתקשרת אליה במקרה בלי להכיר אותה בכלל ומבקשת שתגיד לי מה כתוב בדף. ואז כשהייתי אצלה היא מקבלת פקס במין דף חום בהיר כזה ובו ציור טלגרמה כזאת של הלב ואז היא אומרת לי שיש לי אי ספיקת לב אם אני וכרת בצד השמאלי ובמצב קשה. זה מה שאני זוכרת ואז קמתי מהחלום הסתכלתי איפוא אני נמצאת והתחלתי לבכות. יש לציין שבמציאות אני חולת לב.

שלום לך, מאחר ואת מציינת שבמציאות הנך חולת לב, נראה שהחלום שלך מבטא (בין היתר) את החששות שיש לך לגבי המחלה והאם חלילה היא עלולה לחריף. כמובן שאין החלום מסמן בהכרח שמצבך בפועל הורע אלא רק את החששות שיש לך בקשר לכך ואת הצורך שלך לעבד את החששות והפחדים הללו. מתמיהה העובדה שבחלום את פונה לעורכת דין כדי לברר את מצבך הרפואי ולא פונה לרופא/ה. האם יתכן שאת מוטרדת מן ההשלכות המשפטיות שנובעות ממצבך הרפואי? (למשל זכאות לקבלת קיצבת נכות, או סיבות אחרות שקשורות לכך) מאחל לך רפואה שלמה. נתנאל.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה