חלומות וסיוטי לילה מפחידים אצל נערה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/05/2020 | 22:00 | מאת: יעל

שלום, בתי בת 20. מתלוננת על סיוטי לילה חוזרים. אין חלום שחוזר על עצמו אך הכל קשור במוות או דם. זה משפיע על תפקודה ביומיום. זה כך מאז תחילת גיל ההתבגרות אך בשנה האחרונה החמיר. ממה זה יכול להיגרם וכיצד מומלץ לטפל?

יעל שלום, אחד מתפקידי החלום הוא עיבוד וארגון של תכנים נפשיים לא מודעים שבזמן השינה, בשעה שההגנות מתרופפות הם צפים ועולים. אני מאוד ממליצה לבתך לפנות לאיש מקצוע על מנת לעבד את התכנים, החלומות, כנראה נושאים שקשורים במוות ובפגיעה. עיבוד התכנים במסגרת של טיפול יכולה להקל על הופעתם בחלימה וכמו כן לתת לה כלים להבנה ולהתמודדות ביום יום. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה