מבקש עזרה בלפרש חלום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/12/2019 | 14:42 | מאת: אורן

רקע לחלום- אני בן 20 שכבר תקופה ארוכה מתעסק סביב מציעת מערכת יחסים בפעם הראשונה בחלום אני מטייל עם חברים שלי בטבע ולאחר הטיול אני מגיע לתחנת דלק שם אני יושב בשולחן עם משפחתי והחברים כבר לא מופיעים יותר בחלום. לפתע מגיעה לשולחן מלצרית יפה עם שיער שחור בגילי עם אופי מאוד מתבלט. מדברת איתי מול המשפחה שלי ואני מצליח להביע את עצמי ולהצחיק אותה ( למרות שאם זה היה במציאות הייתי מובך מהסיטואציה מול המשפחה שלי), עיקר האינטרקציה הגיעה מהצד של המלצרית אבל מאוד התלהבתי בחלום שהולך לי איתה ואז היא לחשה לי באוזן שאקח ממנה את המספר ולא שמעתי מה היא אמרה אז בקשתי שהיא תגיד שוב והיא לחשה לי שוב ונתתי לה את הטלפון שלי שתכתוב בו את המספר . לפתע המיקום של החלום משתנה. אני בקבוצת תיאטרון שאני אמור להשתתף בה במציאות בקרוב ויש שם משהי מאוד יפה שאני כבר תקופה לפני החלום הזה חושב על איך אציג את עצמי כדי שאולי יהיה לי סיכוי להתחיל איתה. בחלום היא שואלת אותי מה השם שלי ואני שומע מה היא אמרה אבל אני בכל זאת מבקש ממנה שתגיד שוב, היא שואלת אותי שוב מה השם שלי אני עונה לה את השם המלא שלי בצורה יבשה מרגיש שאני לא דומיננטי מספיק ושלא ילך לי איתה ונגמר החלום. אשמח מאוד לעזרה כי אני מרגיש שהמוח מנסה להעביר לי מסר חשוב. תודה מראש

שלום אורן, נראה שהחלום מנסה לעבד את הקשיים שאתה חש כשאתה מנסה ליצור מערכת יחסים זוגית. חלק מן הקושי כנראה, נובע מהקושי בתקשורת - להבין ולהקשיב למסר שאתה מקבל כאשר אתה מנסה ליצור קשר. יתכן והקושי בתקשורת נובע גם מהיותך מושפע מידיי מהקשר שלך עם המשפחה או מהמחוייבות שאתה מרגיש לקבוצת הגיל שלך (חברים). יתכן וחוסר הנפרדות מן המשפחה ומקבוצת הגיל, מקשה עליך להיות קשוב הן לעצמך (לדעת לבטא את השם שלך ולהיות מודע לצרכים שלך) והן להיות קשוב לבחורה שאתה מנסה ליצור עמה קשר. בהצלחה בהמשך. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה