חלום אלים שחוזר יותר פעם אחת

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

02/11/2019 | 09:34 | מאת: שלי

חלמתי יותר מפעם אחת שאני נושכת מישהי למוות.תולשת חתיכות מהבשר כמו חיית טרף, מתחילה מהפנים וממשיכה אל הידים והרגלים עד שהקורבן מתה. הקורבן הראשון היתה כמיטב הקלישאה - אמא שלי. השנייה - גברת מבוגרת לא מזוהה, אך דומה לאישה שאצלה עבדתי בצעירותי ולימדה אותי לבשל. באותו לילה שבו חלמתי על האישה (החלום על אימי קדם) חלמתי גם שאני תולשת גולם של פרפר שדבוק לענף עץ ביער, מביאה אותו אלי הביתה, מניחה על שולחן ומחכה שיבקע ממנו משהו. הגולם נפתח אך במקום פרפר, בוקעת ממנו צירעה ענקית ודוחה. אני בתקופה מוזרה עכשיו. בת 43, הילדים קצת גדלו, ואני חווה תקופה של ערות מכל הבחינות- מינית, שיכלית, ואפילו פיסית, אני אנרגטית יותר מאי פעם. אולי זה קשור...

שלום שלי, זהו אכן חלום, שכדברייך, מבטא אמוציות אלימות קשות, ונראה שהן מצויות בתוכך כלפי דמות האם. יתכן שהתקופה ה"ערנית" שבה את נתונה, מגלה את האמוציות הללו בצורה קוטבית יותר. לפיכך, מומלץ לך לפנות לאיש/ת בריאות הנפש כדי לברר, כיצד משפיעה התקופה "האנרגטית והערנית" הזו בחייך, על התפקוד הכולל שלך. כמו כן, כדאי לך לברר את היחסים עם אמך (בעבר וכיום) ואת ההשלכות שיש לכך לגבי חווית האמהות שלך כלפי ילדייך שגדלו. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה