חלום על כתמי דם והריון..

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/09/2019 | 02:48 | מאת: תהל

מזה כשלושה שבועות אני חולמת פעמיים על עצמי בהריון. אתמול חלמתי שאחותי הגדולה הייתה בהריון ובשלביו המאוחרים לא יכלה לשאת את התינוקת וההריון עבר אלי. כך מצאתי את עצמי עם בטן הריונית קטנה, בבית חולים עם אבי שליווה אותי לקראת הלידה. לא חלמתי על הלידה עצמה או על צירים. אלא בזמן ההמתנה בבית החולים, הופיעו על מכנסי כתמי דם בודדים.. אשמח ממש לדעת את פירוש החלום..

המוטיבים שעולים בחלום זה קשורים ללידה ולהריון וכן ליחסים המשפחתיים בינך לבין אחותך. נראה, שהשאלות שכדאי לך לשאול את עצמך בעקבות החלום הנן: האם קיים אצלך קונפליקט לגבי היותך בהריון או או האם קיימים חששות מפניו? מה היחסים בינך לבין אחותך ואיזה משמעות קיימת בנושא ההיריון והאימהות, ביחסים ביניכן? בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה