חלום על אחות שנפטרה ממחלה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/08/2019 | 03:09 | מאת: מיקה

שלום חלמתי על אחותי שנפטרה ממחלה. היא עומדת בבית ילדותנו מאחורי דלת, כבדת גוף(שלא הייתה) בוכה ומחזיקה כמו בייגלה ביד. אמרתי בואי אני לוקחת אותך למסעדה תאילנדית. הגענו למסעדה (כמו בהודו) והיא מזמינה אוכל. לא זכור לי שאכלנו יחד. ונדמה לי שאכלתי את הכל מצד אחד ומצד שני לא. אחר כך מזמינות עוד אורז והיא אומרת שהיא לא רוצה לאכול ממנו ואומרת לי שהוא חריף. אמרתי שאני לא רוצה ונדמה לי שטעמתי.

מיקה שלום, נראה שהחלום עוסק בעיבוד האבל על אחותך. געגועים, אולי אשמה? לא ניתן להרחיב במסגרת הפורום ללא אינפורמציה ומחשבות שלך על החלום. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה