סיוטים חוזרים כל לילה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

10/08/2019 | 10:57 | מאת: ויק

בן זוגי כבר למעלה מחודש מתעורר כל הלילה לפחות 4 פעמים בלילה מסיוטים .. מתעורר מבוהל , מתוסכל זה מביא אותו למצבים שהוא מנסה להמנע משינה .. חוחם על מרדפים מוות כישלונות מחלות בגידות וכו'... לאחרונה אנחנו עוברים תקופה לא מוצלחת בפן הכלכלי .. הוא מרגיש כישלון ולאט לאט נכנס לדיכאון ובנוסף הפסיק לחלוטין לפני חודש לעשן גראס שהוא היה מעשן 24/7 והיה חי סביב זה .. נשבר לי הלב לראות אותו ככה כל לילה ולשמוע אותו בבוקר על סף בכי עם מנטב קבוע של למה לא מצליח לי כלום אני כישלון

שלום לך, בן זוגך אכן שרוי המצוקה קשה. ניכר כי המציאות בחוץ משבשת את שנת הלילה. מומלץ בדחיפות לפנות לעזרה נפשית, טיפול תרופתי ותמיכתי יכול לסייע. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה