חלום מוזר מאןד בשישי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/08/2019 | 14:11 | מאת: תמרה 123

בחלום שחלמתי לפני שבוע יום שישי ולא מפסיקה לחשוב עליו הופיע בחור שלא מכירה ואמר לי שמכיר את הגרוש שלי נקב ברצף את שמו הפרטי ושם המשפחה הקודם שלי לא הבנתי (בחלום) למה אומר את שמו ואת שם משפחתי . פתאום רואה את אמי שנפטרה לפני כארבע שנים עומדת בחוץ עצבנית ומדברת בקול על לא זוכרת מה (אולי משהו על כסף) בפני אנשים שהיו קצת מרוחקים. ניגשתי אליה ואמרתי לה אמא בואי נלך הביתה נדבר בבית .. לא עושים ככה בפני אנשים זרים. (ובראש עובר לי לא מכבסים כביסה מלוכלכת בחוץ) היא הסכימה .. ביקשתי מאחות של אבי וביתה (שראיתי אותן פתאום עומדות רחוק וגבוה ) שילוו אותה לבית. ואומרת להן שיודיעו על הלוויה של אבי ולא יתבלבלו בתאריך. (אבי נפטר לפני כחודש). ואני תוהה וחוששת תוך כדי אם אמי יכולה ללכת ללא תמיכה בשנתייםהאחרונות לחייה היתה מאוד חולה ועל כיסא גלגלים), חזרתי לבחור ושאלתי אותו איך אתה מכיר את הגרוש שלי . אמר לי שמגיע למישהי שלא זוכרת את שמה .. ולא ממש עניין אותי.(נשארנו חברים טובים. ). אמרתי לו אמא שלי חולה מאוד. פתאום חזרתי לבית של הגרוש שלי (שלא היה מוכר בחלום עם הרבה חדרים) וחיפשתי את אמי .. אני שואלת היכן היא כי אני לא מכירה את הבית. פתאום אני רואה את אחותי (אנחנו לא ביחסים טובים) ואומרת לי ,"זהו שתדעי כבר הגרוש שלך מת" התחלתי לבכות ולחפש אותו בכל החדרים .. שאלתי מישהי איפה נמצא כי אני לא מכירה את הבית .. כיוונה אותי לחדר בו נמצא ותוך כדי אומרת לי אוי ואבוי הוא מכוסה בנייר עיתון. ראיתי אותו שוכב על מיטה מכוסה בנייר עיתון. ניגשתי אליו בוכה ופתאום קם כאילו אומר לי עבדתי עלייך , אך לא צחק . נראה כועס ומרוחק. התעוררתי בתחושה קשה. אני בדכ לא חולמת חלומות שזוכרת אם יש מסר בחלום? החלום לא מרפה ממני .. אודה לך מאוד

שלום רב תמרה, נראה על פי החלום, שפטירתו של אביך לפני כחודש, מותירה תחושה של בדידות ואבדן. הדבר מעורר בך גם את זיכרונו של הגרוש שלך. הפרידה מבן הזוג לשעבר נחווית בחלום כאילו הוא נפטר. נראה שהיחסים בינך ובין הדמויות הנשיות במשפחתך, שמופיעות בחלום (אמך שנפטרה, אחותך דודתך וביתה) אינם יחסים קרובים והדבר כנראה ממחיש יותר את חסרונם של הדמויות הגבריות שהיו משמעותיות בחייך. מקווה שתצליחי לבסס לעצמך סביבה תומכת לאחר פטירתם של הורייך והגירושין מבן זוגך. נתנאל

03/08/2019 | 23:35 | מאת: תמרה

תודה רבה אני ממש מרגישה כך

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה