חלום על היריון ועל תינוק

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/07/2019 | 12:07 | מאת: טל

שלום, בלילה אחד גם אני וגם אחותי חלמנו על אחותנו הקטנה. אני חלמתי שיש לה תינוקת ושאני משחקת איתה והיא לא מפסיקה לחייך לי (התינוקת). אחותי לעומת זאת חלמה עליה שהיא בהיריון והולכת איתה לבדיקות. מציינת כי אחותי הקטנה מתחתנת בעוד כחודשיים לאחר תקופה מאד קשה שעברה, בין היתר שימור פוריות. הפתיע אותי פשוט שבלילה אחד/באותו לילה שתינו חלמנו עליה בהקשרים די דומים.

שלום טל, את מופתעת שגם את וגם אחותך חלמתן יחד, באותו הלילה, על אחותך הצעירה. עם זאת, גם במציאות יכולה לקרות תופעה כזו, שאנחנו חושבים עם עוד אדם, במיוחד אם הוא קרוב אלינו, על אותו נושא באותו הזמן. (טלפתיה). לגבי תוכן החלום, נראה שהוא מאפשר לך לעבד את הרגשות הקשורים אצלך לנישואין של אחותך ולהתבגרות שלה ושלך במקביל. המעבר מכך שהיא הייתה עבורך האחות הקטנה ששיחקת אתה כילדה , והתקווה שלך שתהפוך להיות אם ושתוכלי לשחק גם עם ילדיה ולשמר את הקרבה המשפחתית ביניכן. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה