קבלת הודעה על עבודה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/04/2019 | 23:16 | מאת: נורית

אני נמצאת בעבודה מחוץ למשרד של גבר שאיננו מנהל.שמטאטא את המשרד שלו .נראה לי שהוא השומר הגבר מסתכל עלי וצוחק ואומר לי שהמנהלת לא רוצה אותי .ובעוד 3 חודשים אקבל מסמך אקרא אותו ואבין. בזמן שעמדתי ניקיתי פנל שנשבר תוך כדי ניקוי .אני נבהלתי ואמרתי מה עשיתי ואז הגבר אומר לי מה עשית והמנהלת במילא לא רוצה אותך .אני מבקשת לדעת מה פרוש החלום ומה הוא אומר לי תודה רבה

שלום נורית, נראה שהחלום הזה מנסה לעבד חוויה של אשמה שאת מרגישה כלפי דמות סמכות נשית (חשוב להדגיש שלא מדובר בהכרח באשמה אמיתית אלא ברגש של אשמה). בשל כך, את מרגישה דחויה, מבלי שאת מצליחה לזהות את הסיבה מדוע מגיע לך היחס הזה. (בחלום, המנהלת מייצגת את הדמות הזו, אבל יתכן וההרגשה הזו קיימת לא רק במקום עבודה, אלא כלפי דמות אחרת של סמכות נשית שקשורה אלייך) נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה