גניבת רכב ושאיפשר להגיע לבנאדם שגנב .

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/04/2019 | 06:34 | מאת: חלום על גניבת רכב

חזרתי מאיזה מקום וחלמתי שבנאדם מול העינייים שלי מנסה לקחת לי את האוטו ואז הערתי לו על כך.. ואחרי זה הלכתי רגע הצידה להתקשר למשטרה ובנתיים עד שהם ענו לי הגנב ברח עם הרכב ולקח איתו עוד שתי אנשים שהיו באיזור . אחרי כמה זמן האנשים האלה חזרו והתעצבנתי לדעת איפה האוטו שלי ואז הבנתי מהגנב שאמר להגיד שהוא במקום שאי אפשר להגיע אליו . ושוב התקשרתי למשטרה ועצבים ובכיתי וכו..

שלום לך, החלום הזה נותן ביטוי לתחושה שמשהו נלקח ממך (בחלום זה רכב, שיכול לסמל ניידות, סטטוס, כוח ושליטה) ואתה עומד חסר אונים מול הסיטואציה הזו. חלק מן התסכול שאתה חש במצב הזה, קשור גם לחוויה של בדידות ושאף אחד אינו מסייע לך. מקווה שתדע לזהות מה אתה חש שנלקח ממך במציאות וכיצד עליך לפעול או להיעזר, כדי להשיב לך את מה שנלקח. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה