חלום עם אווירה מפחידה ומחרידה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/04/2019 | 19:19 | מאת: olivia

שלום, אמנם החלום עצמו לא נשמע מפחיד או מחריד אבל אלו התחושות שליוו אותי בו. בחלום הלכתי לרופא ושיקרתי לאנשים הקרובים אליי שזה בגלל שאני כנראה בהריון ורוצה לגלות. למרות שלרופא שיקרתי ואמרתי שכנראה שיש לי דלקת בדרכי השתן, ואמרתי את זה בשביל שיעשה לי בדיקת שתן שבה אפשר בלי קשר לראות אם אני בהריון. למרות שידעתי שאני לא. הייתי צריכה לחזור לרופא לתוצאות והיו מלא מדרגות לעלות. בכל קומה היה את אותו הכלב סגול וענק ומפחיד ששכב על המדרגות. הצלחתי לעבור כמה קומות והיה קשה לדלג מעליו בכל פעם. עד שאחרי כמה קומות הכלב נשך אותי והוריד לי חתיכת עור מהיד. הוא לא עזב לי אותה ולא הצלחתי להשתחרר. החלום עצמו נשמע סתמי אבל היו בו תחושות שלא עוזבות אותי.. אשמח לפירוש תודה רבה!

שלום לך, אני לא בטוחה שהחלום סתמי, ברם, לא ניתן לפרשו ללא פרטים אישיים עליך. אוכל לאמר שהחלום עוסק בהסתרה, דברים שאסור לדעת או לספר. הכלב יכול לסמל איום מעצם הידיעה של הדבר המוסתר. ממליצה לך לבדוק מה אסור לדעת ואיך זה קשור אליך. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה