חלום מעורבב על ילד כלבה ועוד

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

09/04/2019 | 07:17 | מאת: נדיה

היי החלום התחיל מזה שאני נוסעת לחוםשה לאילת, את הכלבה שלי הסיעו בנפרד, כאשר הגעתי לאילת אני מגלה שאני בהריון ואז ישר ילדתי , כל החופשה הילד לא הופיעה לי בחלום, הופיעה אנשים אחרים, נגמרה החופשה ואני חוזרת עם ילד ביד לבית, מגיעים לתחנה מחכה שיביאו את הכלבה, ואז הכלבה יוצאת מכלוב מפוחדת חיוורת מאוד ורועדת ישר חיבקתי אותה היא נירגעה, נוסעים הביתה הכלבה נעלמה מהחלום, ואז עולים על אוטובוס הנהג מתחיל איתי מתברר שהוא מתחיל עם כולן ומחפש רק סקס, הגעתי הביתה האכלתי את הילד, ואז אחותי הופיעה סיפרתי על הילד, והיא ממשיכה לשאול אותי טיך לא ידעתי שאני בהריון, השכבתי את הילד לישון והתעוררתי, החלום היה בסביבות 5 בבוקר, מצטערת שזה ארוך תודה על המענה 🙂

שלום נדיה, נראה שהחלום הזה עוסק בקונפליקט שקיים בתוכך בין שני היבטים לגיטימיים הקיימים בך: הנטייה להיות אם דואגת נאמנה ואחראית לילדיה, (התינוק והכלבה) ובו זמנית הצורך להיות משוחררת מדאגה ומאחריות - להיות בחופשה). נראה שהחלום מגלה לך שיש קושי לשלב בין שני צרכים אלו, והדבר כרוך אצלך בתחושות של אשמה כאשר את מממשת הרצון להיות בחופש. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה