חלום על ששורפים לי את הנשמה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

23/11/2018 | 11:51 | מאת: משה

חלמתי שאני יושב אם כמה אנשים והם רוצים לשרוף לי את הנשמה באזור הלב ואז הוא הדליק והתחיל לשרוף ושמעתי מישהו אומר יאללה נתראה היום בשעה.. בערב מה זה אומר

שלום משה, כפי שנאמר כאן בעבר, החלום הוא ניסיון לעבד חוויות רגשיות בעולם הפנימי שלא הצלחנו לעבד אותן במצב של ערות והוא מעין משל למצב הרגשי שבו אנו שרויים. כדי שאפשר יהיה להבין את החלום שלך צריך להכיר יותר באיזה תקופה אתה נמצא כעת, מיהן הדמויות המופיעות בחלום ומהן האסוציאציות שיש לך לגביהן. באופן כללי, נראה שהחלום שלך מסמן שאתה חש ניסיון לפגיעה עמוקה בנפש שלך (שריפת הנשמה) אבל בד בבד גם ניסיון לטשטש את הדבר ולהתייחס לכך כדבר שבשגרה (מישהו אומר "יאללה נתראה היום בשעה...) כאמור צריך לברר פרטים נוספים בכדי להבין יותר מה החלום מנסה לומר, דבר שלצערנו לא ניתן לעשות במסגרת הפורום הזה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה