סיוט חוזר על בית נשרף

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/11/2018 | 15:34 | מאת: אורי

בחודש וקצת האחרונים יש לי סיוטים משתנים כמעט כל לילה אבל יש סיוט חוזר שאני נמצא בבית שעולה באש ומישהו תקוע מתחת לסוג של קורה מברזל ואני לא מצליח להציל אותו. אין לי מושג מי זה ולמה אני חולם את זה אין לי טראומה מהילדות או משהו כזה.

שלום אורי, בחלום אתה מנסה לחלץ אדם תקוע שמייצג כנראה חלק בך שלא מצליח להשתחרר מתקיעות רגשית שאתה מצוי בה בתקופה האחרונה. זוהי תקיעות שמייסרת אותך מאד, ואתה מנסה אומנם לעזור לעצמך כדי להיחלץ ממנה. עם זאת, נראה לי שהחלום מסמן שאתה זקוק לעזרה חיצונית נוספת, כדי לעבד את המצוקה הזו בתקווה שתוכל להשתחרר ממנה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה