חלמתי שהבת שלי טבעה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/09/2018 | 10:06 | מאת: חלום מפחיד שחלמתי הלילה

שלום רב, חלמתי שאתותי ואני ושתי הבנות שלנו בים, שתי הבנות בתוך הים העמוק מאחורי שובר גלים במים עמוקים , הן דוחות והאחיינית שלי כל רגע אומרת איזה כיף שהרשתין לנו ואני בפחד אומרת לעצמי לא הסכמתי בכלל, (אני מפחדת במציאות מהים ולא הולכת הרבה ) באתי להגיד את זה ואז ראיתי שהבת שלי טובעת, שוקעת לאט לאט לתחתית ואני מסתכלת ואז צורחת לאחותי שתציל אותה , היא משה אותה מהים ועושה לה החייאה אני משותקת מפחד מסתכלת והיא לא מתעוררת רצתי לקרוא לאחות שתבוא מהר והתחננתי שתציל אותה ואז התעוררתי מבוהלת ומפוחדת כל כך !!! תודה על תשובתך

שלום לך, נראה שחלומך עוסק בקשר בינך לבין אחותך. בהעדר פרטים עליך ועל היחסים שלכם, ניתן לראות בחלום הצצה לעומק היחסים, ייתכן ארועים שקרו בעבר, ושובר הגלים כמסמן גבול שאם חוצים אותו ניתן לטבוע....החרדה שהופיעה בחלום קשורה כנראה לפחד לפגוש תכנים מסויימים שקשורים לקשר ביניכן. אורית

26/09/2018 | 10:31 | מאת: ליאת פיסר

תודה על תשובתך היחסים בין אחותי וביני מצויינים אנחנו 3 אחיות מחוברות אחת לשניה נפגשות בסופי שבוע עם הילדים , אירועים בעבר שחווינו ביחד זה מות 2 ההורים שלנו אולי ? דווקא חשבתי שהחלום מסמל על הבת יותר מהאחות , מדוע אם כך 2 הבנות הופיעו בחלום ? תודה ליאת

ליאת שלום, בעבודת עיבוד החלום אנו נעזרים באסוציאציות של החולם לחלומו ולכן במסגרת הפורום העיבוד של החלום מוגבל. מכל מקום, ייתכן שהחלום עוסק גם במות ההורים. לגבי הבנות, נשאלת השאלה מה הן מייצגות עבורך. הבנות כייצוגים סימבולים, עוברות את שובר הגלים , נהנות ואז אחת מהן טובעת....משהו משתבש...

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה