חלום מתריד מאוד שחוזר על עצמו מיספר פעמים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

13/07/2018 | 14:40 | מאת: עדן עדן

היי, חלמתי אמש חלום מאוד מוזר שכל פעם חוזר על עצמו עם דמויות שונות ועלילה טיפה אחרת. בחלום רואים שרודפים אחרי מספר גברים שמנסים לגעת בי באופן מיני בניגוד לרצוני. ולאחר שאני מנסה לברוח מספר פעמים למקום שיש בו קהל של אנשים הם ממשיכים לרדוף אחרי ואף אחד מהאנשים "בקהל" שרואים את זה לא מיתערב ולא מנסה לעזור לי למרות שאני צועקת וזועקת לעזרה. אותם גברים מנסים לקחת אותי אליהם בכוח ואני ממשיכה להתנגד וליברוח. ולאחר זמן שהצלחתי לברוח ולינעול את עצמי בשרותים של אחד הברים המוכרים פה בעיר ניסיתי לעשות פיפי ומתוך החלום ראיתי שהשתן נימשך זמן ארוך מהרגיל. (כתוצאה מכך קמתי באמצע הלילה מיספר פעמים כי עשיתי פיפי במיטה מתוך לחץ) ואז כשיצאתי מהבר בכדי ליראות עם הכל בסדר ראיתי ניידת משטרה ופשוט ביקשתי עזרה מיאוש

שלום עדן החלום מתאר חשש גדול מהטרדה או ניצול מיני ע"י גברים. קיימת בו חוויה רודפנית ופולשנית מן העולם הגברי וקושי להתגונן מפני הטרדות ואיומים כאלו. כמו כן את מעלה בחלום את התחושה שאף אחד אינו עוזר לך במאבק שאת מנהלת. אני תוהה האם היית נתונה בעברך להטרדה או ניצול, או אולי את חשה שאת נמצאת היום בסביבה פולשנית ומטרידה שמעוררת בך תחושה של איום. את מתארת בחלום שאת בורחת ומסתגרת בשירותים של פאב בעיר. זה מעלה את השאלה מדוע את בוחרת להסתגר במקום כזה שהוא אינו בהכרח המקום הכי בטוח להתגונן בו מפני הטרדה כזו. (שם את חשה שאת מאבדת שליטה ובורח לך ה"פיפי") יתכן שהחלום מסמן לך להציב גבולות ברורים יותר לסביבה הגברית בה את נמצאת ולערב את החוק והסדר( המשטרה) כדי להגן על עצמך בצורה מתאימה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה