חלום על הבן שלי שנלחם בגלים בים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/05/2018 | 05:38 | מאת: חלום על הבן שלי שנלחם בגלים בים

התעוררתי מחלום בלהות.. חלמתי שאני הולכת עם הבו הבכור שלי ועוד ילד שאיני זוכרת מיהו ,הולכים בסוג של דרך מפותלת עם מדרגות ושבילים מוזרים. פתאום מגיעים לסוג של עיקול ובסיבוב יש גל ענק של מים של ים ממש ים גדול אבל הקצה של הגל צמוד למדרכה והוא ענק וסוחף. הבן שלי מתקרב לגל הזה ואני אומרת לו לא להכנס למים הוא לא מקשיב נוגע במים ונכנס . ופתאום אני רואה אותו מתערבל במערבולת עולה לאויר לוקח נשימות עם פה פתוח ענק ושוב נכנס למערבולת של המים ולאט לאט מתעייף אני בדיוק רצה להיכנס לתוך הגל המערבל הזה והתעוררתי.

שלום לך, אכן חלום בלהות. את לא מציינת את גילו של הבן ולכן אתייחס בעיקר לתחושות העולות מן החלום, החלום משמש כמעבדה שבה ניתן לעבד פחדים עמוקים וחרדות סביב קרובים לנו . בחלום בולטת תחושת סכנה ואיום לחייו של הבן וחוסר האונים שלך מכך שאינו מקשיב. אלו הן חרדות שכיחות ומקובלות אצל הורים ובכל זאת הייתי בודקת אם משהו בחייך בהווה קשור לחלום. אורית

20/05/2018 | 17:07 | מאת: חלום על הבן שלי שנלחם בגלים בים

היי הבן שלי בן 7 מה כוונתך בלבדוק אם משהו בחלום קשור למשהו בהווה בחיי?

20/05/2018 | 17:07 | מאת: חלום על הבן שלי שנלחם בגלים בים

היי בני בן 7 מה כוונתך במשהו שקשור בהווה בחיי?

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה