חלום מוזר על לחמנייה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/05/2018 | 07:40 | מאת: ענבל

חלמתי על לחמניה טרייה וטעימה ושאני פוצעת אותה אני רואה דמות של עובר תינוק

שלום ענבל, לא מסרת פרטים על מצבך האישי ואינני יודע האם את עסוקה באפשרות של להיכנס להיריון ולהיות אם. לפיכך אפשר רק לנסות ולהתייחס לסמלים שבחלום על פי המשמעות והסמליות הקולקטיבית שלהם ותצטרכי לבחון אם זה מתאים עבורך. לחמנייה עשויה מקמח והיא תוצר שמופק מן האדמה, המסמלת את האימהות הקולקטיבית. יתכן שהלחמנייה הטרייה יכולה להיות הדימוי של האישה הצעירה שעומדת להיות אם, וחווית האימהות שלה כרוכה בפציעה, כמו שנאמר בתנ"ך: "בעצב תלדי בנים". מתוך כך, אפשר שהחלום מסמן את ההתלבטות אצלך לגבי הכניסה להריון ואת החשש שהגוף או הנפש עלולים "להיפצע" בעקבות ההיריון והלידה. נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה