חלמתי שאני בחדר לידה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

19/03/2018 | 00:20 | מאת: ארבל

אני עושה סיור ורואה יולדות צועקות. ואחת היולדות צועקת בא לי למות כואב לי תקחו אותו ממני כבר... אני מציינת, שאני ובעלי נמצאים כבר למעלה משנה בטיפולי פוריות .

ארבל שלום, כפי שדובר כאן לא אחת, אחד התפקידים של החלום הוא ארגון ועיבוד של חומרים נפשיים הקשורים לארועי חיים אותם אנו פוגשים. במקרה שלך, חלומך יכול לשקף עמדה אמביוולנטית כלפי הריון ולידה. מצד אחד השקעה ומאמץ להרות, ומצד שני, באופן טבעי לגמרי, חרדה גדולה מפני לידה ומפני השינוי בהפיכתך לאם. שני החלקים הללו ראויים למקום ולקבלה בחוויה הנפשית שלך. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה