חלום בלהות שלא קשור למרגשתי ואחריו חלום סוג של שלווה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/11/2017 | 17:57 | מאת: סנדרה

2 חלומות ראשון: מה שזכור לי ובחיים לא היו לי חלומות כאלה גם לא קראו אחרי החלום בלהות הכי מפחיד נירא לי שהיה כל חיי.. שבאים עליי 6 לפי זכרוני בערך שדים ומתנפלים עליי ותורפים אותי מאוד מפחידים מציאותיים למידי וזהים אם לא טועה למראהם..כשתורפים אותי כבר לגמריי הכאב כל כך ניהיה חזק כמו במציאות עד לכאב נוראי שמעייר אותי למציאות הרגילה.. חשוב לי לציין שבתקופה ההיא כמישהי כיום, לא היו לי מחשבות מתרידות או יותר מידי שליליות ההפך חשבתי על דברים חיובים שאני יעשה עם החיים שלי.. אבל מה שכן קראו דברים רעים בחיי מאחורי גבי מבלי שעוד ידעתי שקורה משהו אז כשחלמתי את החלום לפני כמה שנים.. החלום השני קרה כמה חודשים אחריי: שאני נמצאת בעולם קסום שלא ניתן לתאר במילים בכלל טבע או יער שאין כזה במציאות שכל האדמה שלו בעצם כמו ממש אגמונים קטנים שמתחברים בינים עם אדמה ובכל אגמון עולם אחר.. העולם הזה שנימצאתי בו שכלל את כל העולמות ניקרא לזה כך.. היה מלא שלווה ושלום... וכשצפיתי לתוך אחד האגמונים לרגע היה נירא מדהים אבל פתאום ראיתי בתוכו עולם כל שהו שלא זכור לי.. משום מה לא רציתי ליקפוץלתוך אגמון מראה לא יודעת אפילו איך לתאר את זה סוג של מעבר של זמן... לא רציתי להכנס לתוכו אלא להשאר בעולם הקסום השלוו .. משם לא זוכרת אם התעורתי או חלמתי המשך.... היום החיים שלי מרוסקים כבר כמה שנים...

סנדרה שלום, בשני החלומות מתוארים שני מצבים, אחד של פחד ואימה מכיליון, והשני קיום בעולם קסום ושליו. לאור מצבך כיום, אני ממליצה מאוד למצוא מסגרת מתאימה לקבלת עזרה נפשית , זה ממש חשוב, שכן אני מאמינה שיש בתוכך את המקום שכמהה ורוצה לפגוש את המקומות של השלווה והרוגע. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה