חלום על איבר מין זכרי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/10/2017 | 08:52 | מאת: שרון בכר

בוקר טוב. חלמתי חלום הכי מוזר שהיה לי וקצת לא נעים לי אך מאוד סקרנית. אני בת 21 חלמתי שיש לי איבר מין זכרי ושאישה מבצעת עליי מין אנאלי ולבסוף גם יצא לי זרע. נכון שזה הזוי? סליחה על הבוטות ומאוד אשמח לתשובה! תודה:)

שרון שלום, חלומך אינו הזוי. הלא מודע שלנו מכיל תכנים מיניים מוקדמים , למשל, קינאה בפין שהיא נורמלית אצל ילדה בסביבות גיל שלוש. בחלום את מתארת מילוי משאלה, מה שבחיי הערות לא מתאפשר. את יכולה להיות רגועה. אורית

05/06/2021 | 08:48 | מאת: ממני

באמת? ואת מומחית?. . אם את מומחית הלך עלינו

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה