חלום על תינוק שמת בזרועותיי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

08/07/2017 | 13:14 | מאת: מאיה

עוד חלום רק הפעם קטנטן. חלמתי שאני מטפלת בתינוק ואני באיזו מסעדה איתו ועם מלא אנשים. החזקתי אותו כל הזמן. שאלתי אותו אם נוח לו והוא אמר שבגלל החיתול כואב לו באשך.. חח הלכתי עם אמא שלי להחליף לו חיתול וכשהורדתי אותו ממני הוא פתאום נהיה פיצפון בגודל של כף יד להפסיק לנשום. לא הייתי בטוחה איך לעשות לו החייאה מרוב שהוא קטנטן. עם הזרת ניסיתי ללחוץ לו על בית החזה. אמא שלי השתמשה גם בדיקור סיני ופתאום הוא חזר לנשום.. נישאר פיצפון..והתינוק לא היה שלי. זהו.. :)

08/07/2017 | 14:53 | מאת: אלי אבידר

היי חלומות מבטאים תדיר פחדים נורמטיביים סביב קשר וטיפול באנשים קרובים.לעיתים צרכים ינקותיים של החולם שיטפלו בחולם.[מסעדה,אמא שמופיעה ומצילה תינוק] וגם כעסים סביב לעיתים מטאפורה של" את אתה מתנהגים כמו תינוק!" או "אני לא מכיר מכירה את ההתנהגות הזאת בך?!" הופכים ממטרפורה מילולית לדימוי חזותי. יתכן חיבור לארוע שקרה באותו יום לפני השינה. מציע שתחקרי את ארועי אותו יום. אלי אבידר פסיכולוג ממנהלי הפורום

08/07/2017 | 15:08 | מאת: מאיה

וואו תודה!!!

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה