טיפול בחלומות מטרידים ומדירי שינה למבוגר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

08/12/2011 | 08:35 | מאת: דורון

שלום , אבי בן ה-93 סובל מזה שנים מחלומות מטרידים , רעים שגורמים לו סיוטים עד להתעוררות . הוא מסוגל לספר סיפורים שלמים על מה שהוא חולם . זה מאוד מטריד ומציק לו אפילו עד כדי מחשבות רעות ...! איך אפשר לטפל ולעזור ? היכן אפשר לקבל עזרה ? תודה

חלומות סיוט בקשישים - הם לפעמים עקב חוויות טראומטיות (כמו אצל ניצולי שואה), ולפעמים קשורים לטיב השינה או התרופות השונות שנוטלים. רצוי להתייעץ קודם עם רופא המשפחה, ובמקרה הצורך גם עם פסיכוגריאטר.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה