הקפאת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

25/07/2016 | 16:34 | מאת: אנונימי

שלום. קראתי את הכתבה על הקאתי שומנים. רוצה לברר איפה עושים את זה ומהי העלות של הפרוצדורה? תודה

26/07/2016 | 10:13 | מאת: greta

שלום, יש לי בדיוק אותה השאלה כמו למחבר הקודם. תודה מראש על התשובה

שלום רב, הפרוצידורה מתבצעת במרפאה רח יחיעם 19 קרית ביאליק. ניתן לקבוע תור בטל: 048706145

שלום רב, הפרוצידורה מתבצעת במרפאה רח יחיעם 19 קרית ביאליק. ניתן לקבוע תור בטל: 048706145 בפגישת הייעוץ אסביר לך הכל כמו כן גם את עלות הטיפול. הייעוץ לטיפול קולטק הינו ללא עלות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית